- Margarinle birlikte tozşekeri krema kıvamına gelinceye dek mikserle çırpın.
- Üzerine yumurtaları bir kerede ekleyip, çırpın.
- Kabartma tozunu ilave edin.
- Unu yavaş yavaş katın ve karıştırın.
- 28 Santim çapında bir tart kalıbını iyice yağlayın ve hamuru kalıba boşaltın.
- 180 Dereceli fırında 20-30 dakika pişirin.
- Pişen keki fırından alıp, kalıbından çıkarın soğumaya bırakın.
- 2 Paket krem şantiyi 1 su bardaı soğuk süt ile çırpın.
- Krem şantinin yarısını kekin üzerine sıvayın.
- Bunun üzerine ananas dilimlerini dizin.
- Artan krem şantiyi krema sıkacağına doldurup, ananasların üzerini süsleyin.
- Bekletmeden servis yapın.
|
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder