Malzemeler:
İki buçuk su bardağı süt
1 paket kakaolu puding
1 paket finger bisküvi
Üzeri için:
1 paket çikolata sos
Süslemek için:
1 paket (80 gram) bitter çikolata
TARİFİ:
Süt pudingi birtencereye alın.Kısık ateşte tahta bir kaşıkla karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Orta büyüklükte ıslatılmış bir cam kasenin içine bir sıra muhallebi, bir sıra finger bisküvi olacak sekilde koyun. Muhallebi ve bisküvi bitene kadar işleme devam edin. Üzerini alüminyum folyo ile kapatıp buzdolabında 2 saat bekletin. Ters çevirip servis tabağınaçıkarın.Çikolata sosu üzerindeki tarife göre hazırlayıp pastanın üzerine gezdirin. En üste rendelenmiş bitter çikolata serpin dilimleyerek servis yapın.
Asçinin notu: Pastanin kolay ve düzgün çikmasi için cam kabin içini suyla islatin.
12 Kasım 2009 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder